Reportasje Herogna.no om meg

/article446384.ece" target="_blank">herogna

Klikk her for å lese saken:
http://www.klikk.no/kjendis/filmogtv/article446384.ece

21 kommentarer

Beate <3

06.apr.2009 kl.20:50

HMM

Lise Nikita

06.apr.2009 kl.20:54

Haha, kult at du også har fått deg blogg! Har resten av deltagerne det også?

JAVIERA FRANCISCA

06.apr.2009 kl.20:54

det må jeg lese ! :) du var kjempeskjønn i paradise forresten. :)

Lindisirene

06.apr.2009 kl.20:58

Bloggen virker fake.

sehit

06.apr.2009 kl.21:03

sjekk ut hva vi mener om deg;)

Malene

06.apr.2009 kl.21:24

Halla folkens. Nå må dere gi dere'a! La jenta ha bloggen sin uten at dere skal begynne å slenge dritt om henne!

06.apr.2009 kl.23:20

la meg si en ting negar! jeg er make up artist, og tro mg når jeg sier dette: Det går ikke å sminke bort leppene sine så mye... Du kan jo like greit bare inrømme at du har gjort kosmetiske inngrep! Eller er du så dum at vi skal "tru" noe annet!? Det ser du jo på lang avstand! Det er jo ikke no hemmelighet akkurat! uff, er så lei at folk skal juge hele tiden, når man ser det så godt! " Det er rett og slett pinelig for deg"

Charlotte :)

07.apr.2009 kl.00:39

Blir irritert på folk som juger jeg også. Mener ikke noe vondt med det, men det er vel heller bare greit og si sannheten når alle som har sett på paradise hotel VET at det ikke er dine naturlige lepper. Når du har operert inn silikon, så må du jo stå for det. Du må jo ikke skamme deg når det er noe du selv bestemte og gjøre. Ha litt bein i nesa negar og si sanheten når alle vet det. :)

Janne Kaldvansvik

07.apr.2009 kl.23:20

dette blir bare _for_ teit!

cecilie

08.apr.2009 kl.00:17

Jeg har ingenting imot at folk fikser på utseende sitt. Har gjort det selv jeg flere ganger og. Jeg hadde skikkelig sansen for deg da du var på hotellet, men folk som er i ramplelyset som deg nekter for å ha fikset på utseende blir for dumt. Du dusjet en gang på hotellet hvor du var toppløs og det der var ikke ekte. De rørte seg ikke av flekken, var helt runde og hang ikke. Samme med leppene dine. Man ser forskjell på ekte og uekte lepper på formen de har og hvordan de ser ut fra siden. Så et gammelt bilde fra Dagbladet og jo de er uekte. Man ser det også på tidligere bilder og hvorfor skal de retusjerer leppene dine bort hvis det er "varemerket" ditt? Fjerne litt fett fra siden kommer og går derfor de fjerner det i photoshop, men ikke lepper for de kan man ikke gjøre mindre slik som med fett. Folk respekterer det når man er ærlig og åpen om slike saker, men hva er det å skamme seg over? Står du ikke for det du gjør? Er det forbildet du vil være for unge? Folk beundrer Pamela og hun er åpen om det hvorfor kan ikke du? Har ingenting imot deg, men blir litt oppgitt over dette og håper at du tørr og innrømme dette snart for det blir for dumt å lyve om dette lenger. Folk respekterer det mer.Tenk litt på det

08.apr.2009 kl.02:06

Ja, tenk over det. Slutt å si at du er helt ekte og ikke har gjort NOE noe sted. For det ser alle at du har gjort i pupper og lepper, muligens også nesen og andre deler i ansiktet. Nora og Ida var ærlige om sine silikonpupper og andre jente i andre serier innrømmer det også hvis de har gjort noe. For det er da ingen grunn til å nekte for noe som vises lang vei? Ingen har noe med hva du har gjort, men det blir for dumt å lyve om leppene og puppene. Det gjør at folk mister respekten for deg.

meg

09.apr.2009 kl.04:48

Jeg digger det folk skriver her, jeg kunne ikke vært mer enig!Jeg har hatt en plastisk operasjon selv (men i såpass moderasjon at ingen vet det med mindre jeg forteller det , i motsetning til deg Negar). Og jeg står fullt og helt for det. Skulle noen spørre eller emnet komme opp er jeg den første til å innrømme det. Det er et valg man skal stå for, men egentlig ikke noe man er PLIKTET til å prate om - men når du har hatt en så tydelig og stor plastisk bommert midt i trynet er det et naturlig samtaleemne og da blir det for dumt å komme opp med historier. Skjerp deg Negar. Jeg tror egentlig bare du er for dum for å forstå hva du selv tenker, mener og uttaler. Du forstår ikke helt verden, stakkars deg.. Hadde du hatt litt annet enn grums i toppen hadde du forstått at slikt som det der går det ikke an å juge seg ut av. Det blir for dumt, ALLE ser jo det åpenbare her. Jeg mister så respekten for folk som deg Negar. I starten syntes jeg synd på deg fordi du var for dum for ditt eget beste, iqen lavere enn bh-størrelsen din og alle irriterte seg over det.. Men nå har jeg bare fått så nok av deg.. Jeg orker ikke trynet ditt. Jeg hadde garantert klart å se på det om du hadde holdt deg unna den grusomme operasjonen og så ut som en fisk! Du er irriterende, og du hadde vært så mye bedre å like om du fikk sugd ut all restylane ut av leppene og holdt kjeft !

meg

09.apr.2009 kl.04:52

? Ja, selvsagt gjør jeg det. Men det handler jo om sminke. Du ser jo at leppene er store nede. Overleppen er bare gjort mindre med lebestift.*kremt*Underleppa SKAL proposjonalt sett være større enn overleppa...!Var det dette du misforstod? Var det årsaken til at du sprøytet inn 1 dl restylane i leppene dine?

negarar

09.apr.2009 kl.05:47

Bare sånn for å demonstrere for deg Negar, og håpe for din del at du ser den store selvfornektelsen i hvitøyet. Pluss at jeg vil vise både deg og alle hvor mye penere du hadde vært med normale lepper. her har du et retusjert bilde av leppene dinedump.no/files/1944c58ecd1d/negeir.jpgkos deg :) hilsen en som håper du tar ut silikonen fra leppa!

negarar

09.apr.2009 kl.05:47

http://dump.no/files/1944c58ecd1d/negeir.jpg

roflo

11.apr.2009 kl.05:09

Til MEG du tar helt feil, leppene skal være like store. Det handler om symetri:) kan du ingen ting om skjønnhet eller er du bare selvfornektede? Du er nok veldig usymetrisk i og med du fornekter fakta:P

stine

13.apr.2009 kl.17:19

før hadde du ikke overlepper, nå har du alt for store. det skal mer enn sminke til for det.

Marie Skarsbø

22.apr.2009 kl.13:38

Vet du hva? KISS MY ASS. Du er fake, tullete at du ikke vil innrømme det :p

marsipan

27.apr.2009 kl.18:34

Hvorfor kan du ikke bare inrømme det, Negar? Folk liker deg bare mindre når du juger om en så tåpelig ting. Vær heller stolt av den du er, og ikke fornekt noe de fleste skjønner at du har gjort. Alle er født forskjellig, og det er meninga vi skal være forskjellig ;) ikke endre på hvordan du egentlig ser ut. Utseende teller ikke like mye som det som kommer innenfra.

Thea

07.mai.2009 kl.12:35

Skjerp deg Negar! En hver person kan se att du har tatt silikon i leppene dine, ser ut som du har gjort noe med skinnbeina dine. Men det vet jeg ikke noe om. Men jeg VET att du har silikon i leppene, de ser ut som to vagina lepper. Kan du ikke bare stå for hva du har gjort? er ikke no big deal å ordne på kroppen mange har gjort det. Men å stå å ljuge om det er virkelig feigt gjort. Du driter deg ut negar

mia18

07.mai.2009 kl.16:53

enig med det alle skriver her..kan du ikke bare innrømme at du har fiksa på leppene?det lyser jo lang vei at de er fiksa på.går ikke ann å ha såå store naturlige lepper.å de ser ikke naturlige ut en gang

Skriv en ny kommentar

Negar Khan Paradise

Negar Khan Paradise

25, Oslo

NORWAY/ ITALY .................. My e-mail : Wings121@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten