Nobody knows summer skin like Clarins, Lancaster and Piz Buin!

Noen som trenger solkrem tips? 
Jeg har vært rundt om i verden og reist mye til varme strøk. Jeg elsker å reise og det jeg har funnet ut, er at jeg aldri blitt solbrent nesten! Jeg hater å bli solbrent..føler at det ødelegger mye av ferien med tanke på at man ikke får leke i det fine været. Det er viktig å beskytte huden sin mot solen på sommeren. Jeg har prøvd masse forskjellige solkremer og her er mine topp 3!
  • Jeg elsker denne her fra Clarins! Den har solfaktor 20. Jeg har aldri opplevd at jeg har fått tørr hud på noen måte av denne her, derfor ligger denne på 1. plass hos meg. Jeg får en jevn og fin brunfarge av den og jeg har aldri opplevd at jeg blir solbrent av den! My favorite! :) Pleier å bruke denne solsprayen også. Den innholder Milk-lotion og er perfekt å spraye på etter at man har tatt en dukkert i sjøen! Da får man perfekt tan! :) 

Bruker også sun-stick på steder hvor jeg vet det er stor fare for å bli solbrent.
Liker den fra Clarins fordi den kan jeg bruke som ett smykke.
  • På 2. plassen kommer Lancaster. Jeg pleier å variere solfaktor fra 15- 30. Grunnen til at jeg liker Lancaster er fordi at de bruker en unik teknologi for å sikre dobbel beskyttelse mot solen som de bruker i alle produktene de lager! Bruker også aftersun fra Lancaster, det er viktig å bevare brunfargen så lenge man kan! Unngå flassing-bruk aftersun!


  • Siste plassen går til Piz Buin! Her kan man gjøre alle slags fritidsaktiviteter som man liker samtidig som Piz Buin gir deg den beskyttelsen du trenger! Derfor kan man nyte solen og samtidig få en sunn og gyllen brunfarge. Lenge leve Piz Buin!
Nå skal vi bli brune :)

Love NK <3Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Negar Khan Paradise

Negar Khan Paradise

25, Oslo

NORWAY/ ITALY .................. My e-mail : Wings121@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten